Lapsettoman Kasvattajan suosikkiblogit TOP 3

Myönnän: olen todella huono seuraamaan muiden blogeja. Lueskelen niitä lähinnä vain silloin, jos joku kaverini linkittää jonkin tietyn kirjoituksen someen. Vaikka teksti olisi hyväkin, en helposti palaa blogiin enkä ala seurata sitä vakituisesti. Netistä luen enemmän perinteisen median tekstejä: uutisia, artikkeleita ja kolumneja. Olen siis ihan last season, myönnän. (En myös ole Instassa enkä snäppää.)

Suosikkiblogini TOP 3 on helppo listaus, sillä seuraan tasan kolmea blogia. Tässä pitää paikkansa vanha klisee: laatu korvaa määrän. Tunnen bloggarit myös tosielämässä, ja se lienee syynä siihen, että kiinnostusta riittää lukea myös netistä heidän ajatuksiaan. Koska blogit ovat laadukkaita ja uskon niiden puhuttelevan myös muita kuin tuttavapiiriä, haluan jakaa ne nyt kanssanne. Lista ei ole paremmuusjärjestyksessä; se olisi mahdoton tehtävä. Blogit ovat tyyliltään ja sisällöltään keskenään niin erilaisia, ettei ole tarvettakaan arvioida niitä paremmuuden mukaan.

Henna on toimittajana työskentelevä vanha koulukaverini ja ystäväni, joka minun laillani ”ajattelee kirjoittamalla”. Hän on pitänyt blogia jo yli 10 vuotta – aluksi ihan kaikesta kirjoittaen, sitten enemmän vauvajuttuihin keskittyen, ja nyt taas ehkä vähän laajemmin, vaikka edelleen tietysti elämän yksi tärkeimpiä asioita on oma lapsi ja siihen liittyvät asiat.

Hennanmutsiblogi.PNG

Nooraan olen tutustunut vasta aikuisena, maailman parhaan harrastuksen, Elämyskerhon kautta. (Voin kertoa Elämyskerhosta joskus lisää, mutta se vaatii oman postauksen!) Linkki vie blogin esittelysivulle, jossa Noora kertoo myös aiemmasta blogistaan Toiveissa. Se käsittelee tahatonta lapsettomuutta ja on myös todella kiinnostavaa luettavaa. Tässä uudessa blogissa aiheet liippaavat enemmän opettajuutta ja kirjoittamista.

ToivooN.PNG

 

Blogia pitää Suomesta Espanjaan tänä talvena miehen ja koiran kanssa muuttanut Anette. Tutustuimme espanjan-kurssilla syksyllä ja vaihdoimme yhteystietoja. Blogissa kerrotaan rehellisesti ja kaunistelematta kaikesta siitä, mitä tulee vastaan, kun muuttaa Espanjaan. Aneten kirjoitustyyli on niin hauska, että nauran usein ääneen blogia lukiessani.

Muuttolintuna.PNG

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s